❄ Vintern har anlänt ❄

Värmepumparna får jobba för fulla muggar och det är många som vill ha hjälp. Samtidigt gör rådande omständigheter att omvärlden och vi drabbas av längre leveranstider än normalt

Med anledning av detta har vi för tillfället lite längre handläggningstider än vad vi brukar. Vi gör verkligen allt vi kan för att hjälpa er, våra kära kunder, men du kan uppleva att det tar längre tid att få tag i oss än vanligt.

Håll ut, vi finns här för Dig

 

För att fortsätta leverera bra service till Dig så kommer här några tips för att underlätta ditt ärende

Ha alla uppgifter redo

Vilken typ av maskin har du, hur gammal är den? Har du tillgång till serienumret är det en fördel.

Har du trygghetsförsäkring på din värmepump utöver din hemförsäkring? Om du är osäker, kontakta Arctic och uppge Namn, Adress och Serienummer på din maskin för att ta reda på om du är försäkrad. Återkom sedan till oss för felanmälan.

Om du ej är försäkrad och vill utnyttja ROT-avdrag för arbetet, ha då din fastighetsbeteckning och personnummer på den som ansökan gäller tillgängligt. Bor du i en bostadsrätt behöver vi bostadsrättsföreningens organisationsnummer och ditt lägenhetsnummer (observera att det inte är din adress, läs mer här).

Undvik rusningstid

Vi har som flest samtal på morgonen när växeln öppnar och fram till ca 10-11. Därefter är det mindre kö och lättare att få tag i oss. Om ditt ärende inte är akut så kan det vara enklare att vänta till eftermiddagen när det är mindre samtal i kö.

Anmäl på hemsidan

Du kan anmäla service och reparation direkt här på vår hemsida, dygnet runt, natt som dag, helg som vardag. Vi hanterar ditt ärende så fort vi kan och är det inte akut så är detta det bästa sättet att nå oss.

 

 

Pågående ärende

På grund av de leveransförseningar som drabbar världen får vi många frågor angående pågående ärende. Vi försöker i så stor utsträckning som möjligt hjälpa alla som står utan värme och varmvatten, gäller er fråga ett pågående ärende är det lättaste sättet att kontakta oss via mail.