Image

Den enda kontakt du behöver

Äger eller förvaltar ni fastigheter för bostad, verksamhet eller butik i någon form? Vi har genom långa samarbeten med företag, försäkringsbolag, offentlig verksamhet och leverantörer format våra tjänster och utbud för att tillgodose era behov.

Vi är en komplett leverantör av tjänster inom el, vs, kyla, ventilation och solceller, vi är också din pålitliga partner genom alla tider – oavsett om det är energikriser, konjunkturförändringar eller oroligheter i omvärlden.

Vi strävar alltid efter att göra din vardag så problemfri som möjligt. Med oss ​​behöver du bara ha en kontakt, och vi levererar det vi lovar. Våra kunder kan vara säkra på att de har gjort det bästa och tryggaste valet med hilmersson.

Så slappna av och låt oss ta hand om dina behov. Vi har funnits här sedan 1978, och vi kommer att finnas här för dig imorgon också.

Den enda kontakt du behöver

Sveriges första NIBE Servicecenter

Vi utför service, underhåll och reparationer på de flesta vanligt förekommande fabrikaten och vi har även anförtrotts att utföra garantireparationer åt bland annat: NIBE, IVT, BOSCH & CTC

Middle Image