Solceller

Funderar ni på solceller? Vi har kompetens och erfarenhet för att hjälpa dig genom hela processen. Att skaffa solceller är en långsiktig investering, ofta beräknas anläggningen sitta kvar i över 30 år.

Solceller Privat

Funderar ni på solceller?

Att skaffa solceller är en långsiktig investering, ofta beräknas anläggningen sitta kvar i över 30 år. När ni väljer leverantör för er solcellsanläggning behöver ni därför välja med omsorg. Vi kan även hjälpa er med energilagring (batteri) till både nya och befintliga anläggningar. Ett solcellsmontage betraktas som ett byggprojekt med alla tillämpliga regler därtill. Vi innehar samtliga certifikat, tillstånd och kompentenser som krävs för att utföra projektet ”från ax till limpa”. De flesta solcellsinstallationer som inte klarar en besiktning har utförts av obehörig personal. Vi har lång erfarenhet av att välja starka och trygga varumärken och en organisation som funnits i 40 år. Välj en leverantör som kan vara med dig hela vägen, välj hilmersson.

Välkommen att kontakta oss här

Vi vill gärna höra från dig! Oavsett om ditt ärende gäller service, underhåll, solceller eller försäljning så tveka inte att kontakta oss. Fyll i formuläret med ditt ärende och kontaktuppgifter så hör vi av oss inom 48 timmar!